Enkla tips för att skapa en grym gamingsetup

När det kommer till att spela tv- och datorspel är det flera faktorer som avgör om du kommer kunna prestera. Den största faktorn är såklart om du är skicklig på spelet eller inte, men det finns faktiskt en hel del andra saker som också påverkar detta.

En grym gamingsetup kan till exempel göra väldigt stor skillnad i hur du presterar, men även höja själva känslan i ditt spelrum. Och det är just det här vi kommer att gå igenom i den här artikeln. Vi kommer att ge dig ett par av våra favorittips så att du kan skapa en riktigt bra gamingsetup.

Nu sätter vi igång!

Investera i en klok skärm

Det går inte att förtydliga nog hur viktigt det är med en kvalitativ skärm om du kunna spela på topp. Enligt oss bör alla som ska sätta ihop sin egna gamingsetup våga lägga lite extra pengar på en bra skärm istället för att köpa det billigaste alternativet.

Om din budget inte riktigt håller för att köpa en helt ny skärm kan det vara en klok idé att du införskaffar dig en begagnad istället. På detta sätt är det mycket möjligt att du kan få en grym skärm till en bråkdel av originalpriset.

Rätt ljus är A och O

För att du ska kunna få rätt känsla i din gamingsetup krävs det enligt oss att man införskaffar sig rätt belysning. Nyckeln till detta är i vårt tycka neonslingor. Dessa kan man till exempel sätta fast bakom skrivbordet eller uppe i taket.

Det som gör dessa slingor så grymma är att man kan ändra vilken färg de ska lysa, och på så sätt kan du själv välja vilket humör din gamingsetup ska ha. Detta gör att det är enkelt att göra ljuset personligt och förhöja hela känslan i rummet.

En skön stol

Du kommer förmodligen spendera många timmar sittandes framför skärmen vid din gamingsetup. Av den här anledningen är det också väldigt viktigt att du införskaffar dig en klok skrivbords- eller gamingstol som är bekväm att sitta i under längre perioder.

Det gör ju såklart att det blir skönare att sitta där, men det är även positivt för din hållning och ergonomi. Att sitta dåligt under långa perioder är verkligen inte bra för kroppen och det är något man verkligen bör undvika.